Mozilla/firefox not found in sb 3.0!

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Christer, Apr 6, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Christer

    Christer Guest

    Sb 3.0 can't find my firefox-browser! It says it's not installed. What can i do to fix it?
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    I'm working on a fix for the latest Firefox and Mozilla versions - it should be incorporated into SpywareBlaster 3.1, which should be out very soon. :)

    Best regards,

    -Javacool
     
  3. Christer

    Christer Guest

    I've installed 3.1 now. The problem persists. :(
     
  4. Tom Smith

    Tom Smith Guest

    For me, the problem _began_ with SB 3.1. SB 3.0 found Mozilla 1.6 without problem. SB 3.1 lost it, and still can't find it even after updating to Mozilla 1.7b
    and re-installing SB 3.1. :-(
     
  5. sri

    sri Guest

    same probelm for me as well. SB 3.0 found Mozilla, but SB 3.1 cannot find it.

    Sri.
     
  6. Lao An

    Lao An Registered Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Posts:
    1
    Location:
    N.W. United States
    I just installed 3.1, and it can't find my Firebird 0.7 installation either. The main reason I registered was to try and fix this problem, as I never use IE for anything but Windows Update....

    Any other ideas, javacool?
     
  7. test

    test Guest

    Same here 3.0 ok, 3.1 nope!
     
Thread Status:
Not open for further replies.