mouse troubles, please help

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by sonny, May 7, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sonny

    sonny Registered Member

    Joined:
    May 7, 2005
    Posts:
    2
    I made a bootable rescue media with a CD-RW and when i restarted my computer, the program appeared but i found next trouble:.......my mouse it doesn't work......do you know how can i resolve this trouble?
    Thanks a lot
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  3. sonny

    sonny Registered Member

    Joined:
    May 7, 2005
    Posts:
    2
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Sending an email is a good idea.

    Sorry i couldn't help out more as i don't use this software. Just be patient as there is some very knowledgeable people here that will be happy to help u.


    snowbound
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello sonny,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Thank you for your letter to support@acronis.com. We will investigate the problem and help you with the solution. If you do not receive any response from Acronis Support Team within 48 hours please let me know your Acronis Request # which will be sent to you in autoreply.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
  6. mareke

    mareke Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2004
    Posts:
    200
    Location:
    Sydney Australia
    The mouse problem has been discussed a few times. I've encountered it myself. If you are using a cordless mouse switching to a corded PS2 mouse should fix it and if that doesn't fix it or if you wan't TI to work with your mouse just install Logitech Mouseware (free from the Logitech site). Even if you don't have a Logitech mouse it will still work. Numerous people have pointed out to me that it could not possibly fix the problem since the TI boot CD operates outside of Windows but it does work. When I don't use the Mouseware program I have the same problem as you but after installing Mouseware in Windows my cordless mouse works perfectly when using the Acronis boot CD outside of Windows.
     
Thread Status:
Not open for further replies.