Migrate OS to SSD made my drive disappear?

Discussion in 'Other Paragon Disk Utilities' started by Slinky22, Jul 19, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Slinky22

    Slinky22 Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2012
    Posts:
    1
    Location:
    Canada
    Hi,

    So I recently got myself a new laptop, and so I pulled out it's hdd and moved it's OS to a new SSD I bought via my old Desktop computer. That one works fine and is not my problem. My problem is this: I installed OS to SSD on my desktop, which has a Kingston SSDNow 100 in it. Last night, I was in a major rush, and I quickly booted my PC up to grab a file, and when I shut it down, Paragon popped up saying something. Like a fool, I did not read it, and clicked whatever just to make my PC shut down. Now, my SSD does not show up anywhere. I got a *No boot device* the first time I started up this morning. I tried putting it in an external, I have done a barebone install of windows on another HDD just to see if I can see it in storage devices, and I have tried a HDD unlock. All to no avail. Does anyone have any advice on recovery this drive? I have data on there I'd like to get back, but if the means involves loss of data...so be it.

    Thanks
     
    Last edited: Jul 19, 2012
  2. Paragon_Matt

    Paragon_Matt Paragon Moderator

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Posts:
    399
    what is the drive showing up as? unallocated? not formatted? what?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.