microsoft update

Discussion in 'other software & services' started by hyatt69, Dec 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hyatt69

    hyatt69 Registered Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Posts:
    80
    Location:
    usa
    i can check for windows updates but when trying to install the microsoft updates software i get this error,i have tried disabling all my security but no luck?

    windows vista home premium
    comodo internet security(no av)
    geswall(free)
    avira
     

    Attached Files:

  2. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
  3. hyatt69

    hyatt69 Registered Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Posts:
    80
    Location:
    usa
    thanks for the link,tried what it says but didnt work.ill keep checkin around
     
  4. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
  5. hyatt69

    hyatt69 Registered Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Posts:
    80
    Location:
    usa
    today i looked in system tray and get updates are available,i hit install and get this?2 pictures,the second one is the updates that dont install?
     

    Attached Files:

  6. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Were you able to work with any of those fixes from the last site Hyatt? Tell me you don't bother with registry cleaners? Here's another page for your review, not all suggestions are Vista oriented - http://amset.info/windows/auto-updates.asp. Please comment when and where applicable.

    S
     
  7. midway40

    midway40 Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Posts:
    1,257
    Location:
    SW MS, USA
    You might can try this. But there is a warning attached to this fix:

     
  8. hyatt69

    hyatt69 Registered Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Posts:
    80
    Location:
    usa
    GlobalForce it didnt work
     
    Last edited: Jan 2, 2009
  9. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
    Boy I'm sure glad I don't deal with Microsoft Update.
     
  10. hyatt69

    hyatt69 Registered Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Posts:
    80
    Location:
    usa
    i guess i am getting the microsoft updates now its just those 3 office updates wont install correctly,ill check midway40's link.
    GlobalForce i think the link you gave me worked(for now)
    thanks for helpin people
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.