Microsoft Set to Update Anti-Spyware Beta

Discussion in 'other anti-malware software' started by ronjor, Jun 23, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,740
    Location:
    Texas
    Article
     
  2. chaos16

    chaos16 Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Posts:
    1,004
    i knew that microsoft was not going to release the official version yet.

    i wonder wat are the new thing the bug fixes etc... in the new beta version.

    in the site it has the feb versiono_O?
     
  3. Stephanos G.

    Stephanos G. Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2005
    Posts:
    720
    Location:
    Cyprus
    If you are using a previous version you can simply upgrade to the refreshed version. The version number of the refreshed version is 1.0.509. To check the version number, click About Microsoft AntiSpyware… on the Help menu.

    Look here
     
  4. chaos16

    chaos16 Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Posts:
    1,004
    i download the latest version and its still the old version i download it from the update threads and still its takes a sec to download and its the old version any helpo_O
     
  5. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
  6. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    The new version downloaded well and works just fine here.
     
  7. sick0

    sick0 Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2004
    Posts:
    143
    MS AntiSpyware alerted me that a new version is out... i just clicked OK and it downloaded and installed the update for me...

    however, when i clicked "whats new in this version" i get nothing....

    i wonder what they fixed in this version?
     
  8. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
  9. chaos16

    chaos16 Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Posts:
    1,004
    i reinstalled me firewall and installed the beta version but i don't know why when i download the new version it download in a sec and when i install it its the same version wats wrongo_O
     
  10. sick0

    sick0 Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2004
    Posts:
    143
    thanks bigc....... :) :)
     
  11. sick0

    sick0 Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2004
    Posts:
    143
    try rebooting...

    or exit MSAS then load it up again...
     
  12. trickyricky

    trickyricky Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2005
    Posts:
    475
    Location:
    London, UK
    Wonderful, wonderful Microsoft. After closing down MSAS beta 1 I installed the file which I had downloaded from the MS web site and lo and behold, I now have MSAS beta 1.

    I know the build has increased from .509 to .613 but would it have been so difficult to change it to beta 2? Well, beta 3 actually since we've already had two beta 1 releases.

    What is it with Microsoft and insisting on causing mass confusion? Are numbers in such short supply in Seattle that they weren't allowed to change beta 1 to a higher number, like everyone else that releases beta software does?

    Sheesh.
     
  13. polyglory

    polyglory Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    76
    Location:
    Brussels, Belgium
    That would most probably require a board meeting to change numbers :D
     
  14. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,276
    Location:
    Earth
    im still using Giant..lol MD :-*
     
  15. Acadia

    Acadia Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Posts:
    4,048
    Location:
    SouthCentral PA
    now they are up to .614 already

    Acadia
     
  16. Huwge

    Huwge Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Posts:
    405
    Location:
    UK
    Do I need to uninstall the first one or can I download the new beta over the top. I thought that the software update would upgrade automatically, been trying for a few days with no joy
     
  17. polyglory

    polyglory Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    76
    Location:
    Brussels, Belgium
    Me two :)
     
  18. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    Install over the top, no probs!
     
  19. Huwge

    Huwge Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Posts:
    405
    Location:
    UK
    Thanks Gerardwil, will it keep the same settings too?
     
  20. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,451
    Location:
    North Carolina, USA
    I did my install over the top, then a reboot was needed to finish the install. I had no problems at all doing it this way.

    Another thing I would like to mention. I have a very large HOSTS file. 1.99 meg with 69,834 entries. It causes the on demand scan to hang on my system. For a workaround I rename the HOSTS file to do the scan and then rename it to the original after the scan is completed.
     
  21. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    yep :)
     
  22. chew

    chew Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    515
    Location:
    GeordieLand.
    Hi Folks

    How do I get the latest MSAS version 1.0.614?

    Each time I downloaded from Microsoft site and other sites I get 1.0.613.

    Any idea what have gone wrong?

    Cheers

    Chew
     
  23. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,740
    Location:
    Texas
  24. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    I have version .613 and every time I try to update the defs and program it say the program is upto date at .613
     
  25. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    Thanks for the link ronjor I got the 614 ver. no problems. :D ;)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.