Microsoft Outlook

Discussion in 'other software & services' started by Shankle, Sep 8, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Shankle

    Shankle Registered Member

    Joined:
    May 2, 2006
    Posts:
    510
    In order for Outlook to work properly do I have to have Microsoft
    Office 2013?? I have no idea what version of Outlook I am running!!
    Want too print off the Contacts and there is no way to do that that
    I can see.
    If I download Outlook 2013 32-bit and install it over my existing
    Outlook, will it destroy all the existing email?
    I shouldn't be having these problems with an email program....
     
  2. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,954
    What version of Windows are you using? Also, do you have any back-up programs running? What version of Outlook do you currently have installed?
     
  3. JRViejo

    JRViejo Global Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    20,921
    Location:
    U.S.A.
  4. Shankle

    Shankle Registered Member

    Joined:
    May 2, 2006
    Posts:
    510
    I'm guessing but I think I am running Outlook 2013.
    Only reason I say this is it's got some of the Metro crap
    in it.
    I do not have or need Microsoft Office for $150 or so.
    I think the version number is hid in there somewhere.

    Lots of old and misleading info on the internet about Outlook.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.