Microsoft: Adware Disrupts SP2 Installations

Discussion in 'other software & services' started by ronjor, Oct 6, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,792
    Location:
    Texas
    Internet news


     
  2. Rita

    Rita Infrequent Poster

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Posts:
    6,863
    Location:
    wilds of wv
    Hi Ron
    when was this update to be?i havent got any updates for awhile,havent been notified of any.have automatic updating but suppossed to be notified before any are installed
    thanks
    Rita

    or is it not applicable if you dont have tv media?
     
  3. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,792
    Location:
    Texas
    Haven't you already installed sp2 Rita?

     
  4. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    from MSKB 885523

    underline\bold is mine.
     
  5. Rita

    Rita Infrequent Poster

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Posts:
    6,863
    Location:
    wilds of wv
    ron i have already installed sp2--sorry,i thought it was an update for SP2 -my mistake
    rita
     
  6. Rita

    Rita Infrequent Poster

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Posts:
    6,863
    Location:
    wilds of wv
    Thanks bubba
    Rita
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.