mdm.exe related trojan horse

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by hamid_awais, Feb 24, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hamid_awais

    hamid_awais Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Posts:
    1
    Hi
    Previusly i have norton antivirus installed and it ggave message of trojan hore mdm.exe detected . .....and norton fails to clean it...it just qurantines it . now only 5 mb space is left on our root drive because it seems that mdm.exe is duplicating and replicating it self ..and recreating itself....is there any removal tool for ths problem .

    I also tried to delete mdm.exe in safe moode but not in use..


    Regards
    Awais
     
  2. khanzia

    khanzia Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Posts:
    1
    Hi Awais... seems to be a Pakistani? I am in Karachi.

    Facing SAME problem here buddy. What to doo_O? HEY ANYONE OUT THERE TO HELP US GUYS!!!!

    Its TOOOO IRRitating.. Get message from Symantec every minute but it fails to clean... and can't help it!! My Hijack this log is:

    ~Removed section containing HijackThis Log - I am afraid we no longer allow the posting of unsolicited HijackThis logs as per this Announcement....Bubba~

    PLEASE HELP ANYONE!!!
    Zia
     
    Last edited by a moderator: Feb 24, 2007
  3. karl.ewido

    karl.ewido former ewido team

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Posts:
    236
    Location:
    Germany
  4. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Awaia and Zia! Assalam-o-alaikum, Welcome to wilders

    1- U probabaly posted in wrong forum, some mod may correct it though.
    2- Wilders does not analyze HJT logs anymore.
    See this and try the options given there.

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=42148

    I hope some other more expert users will help though.

    Allah Hafiz
     
    Last edited: Feb 24, 2007
Thread Status:
Not open for further replies.