MBAM - "Updates not current" message

Discussion in 'other anti-malware software' started by kdcdq, Jun 2, 2018.

  1. kdcdq

    kdcdq Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2002
    Posts:
    815
    Location:
    A Non-Sh*thole State
    I just noticed MBAM Pro 3.5.1 on two machines is now showing a status of "Your updates are not current". And yes, I am connected to the Net and everything but MBAM is working just fine. Does anyone know if Malwarebytes is having problems on their end??
     
  2. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    8,814
    Location:
    Among the gum trees
    I was just going to post the same thing. It looks like Malwarebytes are having more problems.
     
  3. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    8,814
    Location:
    Among the gum trees
  4. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    8,814
    Location:
    Among the gum trees
    https://forums.malwarebytes.com/topic/231004-database-out-date-issues/
     
  5. kdcdq

    kdcdq Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2002
    Posts:
    815
    Location:
    A Non-Sh*thole State
    Mucho gracias Krusty!!
     
  6. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    8,814
    Location:
    Among the gum trees
    You're welcome, @kdcdq . After a system restart MB looks to be happy again on my machines.

    Edit: That didn't last long.
     
    Last edited: Jun 2, 2018
  7. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    16,998
    Location:
    UK
  8. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    8,814
    Location:
    Among the gum trees
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.