Mbam update issue (thread split)

Discussion in 'other anti-malware software' started by Ariadne22, Aug 4, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ariadne22

    Ariadne22 Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Posts:
    29
    Re: Hitman Pro Support and Discussion Thread

    I am using 4.2.71.2, signature database updates regularly.

    Still can't get MBAM to update after a reinstall and resetting router. Ran a scan last night w/an outdated signature base (28 days). Itfound a ton of stuff including in registry keys - this after running ESET, TDSSkiller, HMP.

    Machine seems to be running better since I ran MBAM, although MBAM still won't update. From what I read on their Forum it's gonna take a bit of work to fix this problem if resetting router doesn't work - which it didn't.

    Thanks for the suggestion. I'll send the MBAM log to ESET along with a report of earlier problem identified by HMP and resolved by TDSS.
     
    Last edited: Aug 4, 2011
  2. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
  3. Ariadne22

    Ariadne22 Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Posts:
    29
    Re: Hitman Pro Support and Discussion Thread

    Thanks for that link. My network won't allow access to manual update site. I'll try my son's computer later and see if I can get through on his. Internet is set to auto IP and auto DNS, MBAM included in allowed exceptions in Firewall. Malware probably screwed something up somewhere, or I'll have to call ISP provider. I could spend my whole life messing around with this stuff.:(
     
  4. darthsideous666

    darthsideous666 Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Posts:
    202
    Location:
    Secret Hideout on Coruscant
    Re: Hitman Pro Support and Discussion Thread


    Do you know if the machine is clean or still infected? You can also try running Vipre Rescue, if you think you are still infected and see if it helps. Here is the link: http://vipre.malwarebytes.org/
     
  5. erikloman

    erikloman Developer

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Posts:
    3,027
    Location:
    Hengelo, The Netherlands
    Re: Hitman Pro Support and Discussion Thread

    Maybe a moderator can move the MalwareBytes stuff to a different thread as this thread is about Hitman Pro. Thanks!
     
  6. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    Posts split into a new thread as per above
     
  7. Brummelchen

    Brummelchen Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Posts:
    1,732
    Help: I Got Hacked. Now What Do I Do?
    http://technet.microsoft.com/de-de/library/cc512587(en-us).aspx
    issue is your infection - NOT mbam. focus on that.

    save all important data, set up windows from scratch (or use proper image),
    change all passwords, call your bank if you use online banking.
     
  8. Baserk

    Baserk Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Posts:
    1,317
    Location:
    AmstelodamUM
    ^+1 .
    Writing only 'plus one' makes for a very lousy post but I wholehartedly agree.
    Stop losing time and creating aggravation over a system that's been thoroughly infected.
    Take your loss, backup important data, full format and reinstall.
    And while you're reinstalling+updating the OS and progs, read-up on how to make an image when you're finished.
    If you'll ever have trouble again in the future, you can put back the image in 15-20 minutes, have a tea and again do fun/important things with your time.
     
  9. 1PW

    1PW Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Posts:
    700
    Location:
    North of the 38th parallel.
    Hello Ariadne22:

    After following the instructions from here, you would do well to open a topic here after following those previous instructions.

    You will do quite well.

    HTH :)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.