Malwarebytes - False Positive with Vaio?

Discussion in 'other anti-malware software' started by LenC, Dec 18, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LenC

    LenC Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Posts:
    846
    Location:
    CT, USA
    I run Malwarebytes weekly. I just started getting warning messages on two files:

    \program files\sony corporation\smartwi connection utility\smartwi.exe
    \program files\sony\vaio my memory center\vaio mymemcenter.exe

    Also, Malwarebytes doesn't seem to run to completion after finding these files and no log file is created.

    These files appear to have been on my computer for awhile, for example, smartwi.exe has create and mod dates in 2008.

    How can I determine if these warnings are valid? What do I do about them?

    This is the first time I've encountered this situation.

    Thanks
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    looks very much like false positive. Report it to MBAM and upload and check it via virustotal (this last thing only as a generic advice)
     
  3. LenC

    LenC Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Posts:
    846
    Location:
    CT, USA
    Thank you Cudni!

    VT reports they are ok. I will report it to MBAM.
     
  4. LenC

    LenC Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Posts:
    846
    Location:
    CT, USA
    I updated Malwarebytes - new version + new definitions. Alert is gone on these files.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.