Malwarebytes Anti-Malware Updates (Formerly Malwarebytes 3.0 Beta)

Discussion in 'other anti-malware software' started by puff-m-d, Nov 14, 2016.

  1. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    2,130
    Location:
    Germany
  2. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    7,114
    Location:
    Among the gum trees
    MB Component Package Version has updated to 1.0.627. No announcement as of yet.
     
  3. 1PW

    1PW Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Posts:
    810
    Location:
    North of the 38th parallel.
  4. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    7,114
    Location:
    Among the gum trees
    Thank you Sir! :thumb:
     
  5. 1PW

    1PW Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Posts:
    810
    Location:
    North of the 38th parallel.
    Last edited: Oct 3, 2019
  6. Roberteyewhy

    Roberteyewhy Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Posts:
    559
    Location:
    US
    1PW is correct. Couple of days ago, I tried to in place install, but would not upgrade to newest version unless uninstall and then install this version. Working fine as did the version before it.

    Robert
     
  7. digmor crusher

    digmor crusher Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Posts:
    645
    Location:
    Canada
    I installed over top and it worked for me.
     
  8. 1PW

    1PW Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Posts:
    810
    Location:
    North of the 38th parallel.
    Hello @digmor crusher

    Your system is likely so "squared away" that an over-the-top upgrade will probably show no trouble. However, if the MB4 program manger was told so by the dev team to fresh install, and you don't, one may later discover orphaned files/registry content that would have been handled by a properly administered unins000.dat file. Etc.

    Thank you kindly for helping beta test.
     
  9. digmor crusher

    digmor crusher Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Posts:
    645
    Location:
    Canada
    1PW, I found their update instructions a bit confusing so I just installed over top to see what would happen, worked for me.
     
  10. jadinolf

    jadinolf Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2006
    Posts:
    913
    Location:
    Southern California
    I thought that was O.K. now.
     
  11. 1PW

    1PW Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Posts:
    810
    Location:
    North of the 38th parallel.
  12. JohnBurns

    JohnBurns Registered Member

    Joined:
    Jul 4, 2004
    Posts:
    739
    Location:
    Oklahoma City
    Thanks, 1PW. I installed over previous 4.02.44 without problems
     
  13. Brummelchen

    Brummelchen Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Posts:
    3,003
    they still dont provide a full setup for offline installation. they go the ugly way.
     
  14. AdvancedSetup

    AdvancedSetup Security Expert

    Joined:
    May 8, 2008
    Posts:
    135
    Location:
    USA
  15. 1PW

    1PW Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Posts:
    810
    Location:
    North of the 38th parallel.
    The release version of MB3 does still have an "offline" installer. It is more likely such an installer may follow for MB4 when the RTM is announced.

    The MB4 loader URL seems to be a welcomed protection enhancement towards thwarting the proliferation of infected installers.

    HTH
     
  16. Brummelchen

    Brummelchen Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Posts:
    3,003
    i know, but i have doubt for this for v4. fingers crossed they do.
     
  17. AdvancedSetup

    AdvancedSetup Security Expert

    Joined:
    May 8, 2008
    Posts:
    135
    Location:
    USA
    Not sure I understand what you mean. The installer is a full installation and contains the lastest rules as of the build (which should be daily) It will install without any type of network connection needed.
    It's been this way for well over a year now
     
  18. Brummelchen

    Brummelchen Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Posts:
    3,003
    for v3 yes, but still nothing for v4. this was topic people at last wrote about here?
     
  19. AdvancedSetup

    AdvancedSetup Security Expert

    Joined:
    May 8, 2008
    Posts:
    135
    Location:
    USA
  20. AdvancedSetup

    AdvancedSetup Security Expert

    Joined:
    May 8, 2008
    Posts:
    135
    Location:
    USA
  21. jadinolf

    jadinolf Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2006
    Posts:
    913
    Location:
    Southern California
    Thanks for the heads-up. :)
     
  22. j9ksf

    j9ksf Registered Member

    Joined:
    Jan 20, 2015
    Posts:
    30
    Updated from the beta but malware protection would not activate. Ran the repair tool and now all is okay
     
  23. pb1

    pb1 Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2014
    Posts:
    532
    Location:
    sweden
    How much does it add to the boot time for the Pc, last i tried it it added a horrific 12sec.
     
  24. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    12,659
    Location:
    UK
    https://forums.malwarebytes.com/top...-40-for-windows/?tab=comments#comment-1342864
     
  25. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    7,114
    Location:
    Among the gum trees
    Hi Ron,

    When I downloaded I got a "MBSetup.exe" @ 1,840 KB, not a full installer.

    Thanks.
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.