Malwarebytes Anti-Malware 2.0.2 Public Beta

Discussion in 'other anti-malware software' started by AdvancedSetup, Apr 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AdvancedSetup

    AdvancedSetup Security Expert

    Joined:
    May 8, 2008
    Posts:
    130
    Location:
    USA
    Just an FYI for those interested we have released a new Public Beta 2.0.2

    https://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=147144

    This release is focused on bugfixing to make Malwarebytes Anti-Malware more stable, more user friendly and more effective against the latest, nastiest malware on the net.
     
  2. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    3,892
    Up and running! :)
     
  3. GES/POR

    GES/POR Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Posts:
    1,490
    Location:
    Armacham
    Is this compatible with emsisoft anti malware?
     
  4. digmor crusher

    digmor crusher Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Posts:
    424
    Location:
    Canada
    Works no problem for me with EAM.
     
  5. Charyb

    Charyb Registered Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Posts:
    556
    Box doesn't line up with the others. See attached.
     

    Attached Files:

    • gui.png
      gui.png
      File size:
      33.6 KB
      Views:
      102
  6. digmor crusher

    digmor crusher Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Posts:
    424
    Location:
    Canada
    Weird, my boxes line up.
     
  7. GES/POR

    GES/POR Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Posts:
    1,490
    Location:
    Armacham
    Both in realtime?
     
  8. Charyb

    Charyb Registered Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Posts:
    556
    I restarted my computer and the box was normal. While running a custom scan (including rootkit) the box goes back to where it is as shown in the image I posted.

    Windows 8.1 x64

    Image shows scan running.
     

    Attached Files:

    Last edited: Apr 21, 2014
  9. digmor crusher

    digmor crusher Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Posts:
    424
    Location:
    Canada
    Yes, most definitely. Emsisoft Antimalware, despite the name, is an anti virus like Avast so it can be run with MBAM no problems, do not run it if you are using another antivirus though.
     
  10. AdvancedSetup

    AdvancedSetup Security Expert

    Joined:
    May 8, 2008
    Posts:
    130
    Location:
    USA
    @Charyb

    Are you running some type of 3rd party shell or theming software? Are you running a special non standard font or scaled font or non standard resolution? Is this a non English OS ?

    Might want to visit our site and post your results. We'll then probably have you run some diagnostics to get logs from your system to see what's going on.

    Thank you
     
  11. FleischmannTV

    FleischmannTV Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2013
    Posts:
    1,071
    Location:
    Germany
    Service and program still starting after every database update via scheduler.
     
  12. Charyb

    Charyb Registered Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Posts:
    556
    @AdvancedSetup
    The answers to your questions are no.

    I will post my findings on your site.

    Thanks
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.