Macromedia 7??

Discussion in 'other software & services' started by Cochise, Jul 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    Could some kind person tell me why I can't D/L Macromedia Flash Player please?....

    Every time I try it says it has 'Downloaded Successfully' but it hasn't...so anything I click on that requires MFP just tells me to D/L it??!!.....

    And just to make it interesting.....I'm getting this Error message now....

    Cheers, Cochise...Macromediadead in Manhattan..
     

    Attached Files:

  2. betauser2

    betauser2 Guest

  3. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    Thanks betauser2.....I only said 7 because that is whats asked for but I've also tried 8 and 9.....also tried your Links....Nothing Downloads although it says it has!!.........Really odd?...

    Even tried it with my Outpost disabled.......

    All I want to do is have a look at some film trailers in WMP etc.,....I don't ask for much..:D :D :D

    Regards, Cochise.
     
  4. betauser2

    betauser2 Guest

    The flash player is for browsers, to view flash movies, games online.

    Are you having trouble viewing some video files? this could be down to codecs

    (check your pm's)
     
  5. SpikeyB

    SpikeyB Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    478
    I have the same problem. You prompted me to investigate. My software restriction policy blocks the following:
    C:\WINDOWS\system32\Macromed\Download\Download.exe

    When I allowed it, it installed. Maybe one of your security softs is blocking it.
     
  6. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    try using another browser to download it; but since u mention WMP i think its a problem of codecs as betauser2 suggested.
     
  7. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    I've just installed Media Player over the top of my old one just for something better to do....and guess what??...Macromedia has loaded no problem!!....Don't even ask..:D :D.....

    Thanks all........

    Cochise.
     
  8. SpikeyB

    SpikeyB Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    478
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.