Macrium Reflect

Discussion in 'backup, imaging & disk mgmt' started by Stigg, Nov 23, 2013.

  1. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,567
    Location:
    Among the gum trees
  2. Minimalist

    Minimalist Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Posts:
    14,648
    Location:
    Slovenia, EU
    It seems that they only fixed the code that is shown in Task scheduler status. The problem is probably on AV side.
     
  3. Minimalist

    Minimalist Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Posts:
    14,648
    Location:
    Slovenia, EU
    Previous version:
    Maybe schedules should be recreated after this update?
     
  4. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,567
    Location:
    Among the gum trees
    Yeah, except the previous version release notes...
     
  5. Minimalist

    Minimalist Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Posts:
    14,648
    Location:
    Slovenia, EU
    Yep I saw that after 1st post. Try recreating scheduled tasks. Maybe already created tasks don't switch to System Account but newly created do?
     
  6. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,567
    Location:
    Among the gum trees
    I can try. :doubt:

    Edit: I just created a new schedule and will post the results.
     
  7. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,567
    Location:
    Among the gum trees
    I know it says, "Note: Scheduled backups will not be visible in the Windows notification area when running as SYSTEM", but there is no CPU / RAM / disk activity suggesting a backup is running.
     
  8. Minimalist

    Minimalist Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Posts:
    14,648
    Location:
    Slovenia, EU
    Yes I also saw that there is no notification when task is running. Sorry, I don't have any new ideas and I'm not using Avast to test it for myself.
     
  9. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    9,567
    Location:
    Among the gum trees
    It's OK, if I need to run backups manually so be it. I just wonder what I'm missing because this was supposed to have the above work-around, but then my machines behave weirdly at times.
     
  10. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,590
    Isn't that the truth. I have found I have to make a certain softwares that are permenant, and if anything conflicts with them they are gone. For me Macrium is one of those programs. It's all individual choises.
     
  11. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    457
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    Updating to 7 now here in the US
    EDIT: nope was another small 6.x.x. update
    they must be solidifying before hitting
    us with v7
    It was the update Krusty mentioned: v6.3.1745
     
    Last edited: Feb 26, 2017
  12. TheRollbackFrog

    TheRollbackFrog Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Posts:
    4,527
    Location:
    The Pond - USA
    The "ofishul" upgrade date is TOMORROW, not today... they're just preparing for the onslaught.
     
  13. WildByDesign

    WildByDesign Registered Member

    Joined:
    Sep 24, 2013
    Posts:
    2,587
    Location:
    Toronto, Canada
    It seems they have switched back on the Free version shortly thereafter. I've got all v7 builds (including Free) digitally signed on February 15th. I was only able to get a hold of the Free version for v7 with the use of Fiddler, but even that had changed about 15-20 minutes after. We will have to wait until the official release tomorrow, it seems. The paid/trial versions for v7 are still legit though.
     
  14. TheRollbackFrog

    TheRollbackFrog Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Posts:
    4,527
    Location:
    The Pond - USA
    If you guys keep publishing PRIVATE direct full download links, you will probably see Macrium taking an action to change them. That's not how they want users to access the software, they want you to only use the following link... and not until TOMORROW! :rolleyes:

    https://updates.macrium.com/reflect/v7/ReflectDLFull.exe

    Be warned...
     
  15. WildByDesign

    WildByDesign Registered Member

    Joined:
    Sep 24, 2013
    Posts:
    2,587
    Location:
    Toronto, Canada
    @TheRollbackFrog I respect that. I just went to check back on my post with the full download links but unfortunately would not allow for me to remove the links. My apologies.
     
  16. MPSAN

    MPSAN Registered Member

    Joined:
    Nov 21, 2004
    Posts:
    962
    Well, I guess I do not get it. IF I d/l V7 don't I still need to get a V7 key as my V6 keys may not work?
     
  17. waylo

    waylo Registered Member

    Joined:
    May 18, 2014
    Posts:
    42
    You could install the trial version. The v6 keys do not work to install v7 otherwise. Personally I'm waiting for them to activate the upgrade pathways.
     
  18. pb1

    pb1 Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2014
    Posts:
    895
    Location:
    sweden
    Just installed v.7 full home with my v.6 key. No problem.
     
  19. pb1

    pb1 Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2014
    Posts:
    895
    Location:
    sweden

    Scratch that. It became v.6 in the end when using the key.
     
  20. MPSAN

    MPSAN Registered Member

    Joined:
    Nov 21, 2004
    Posts:
    962
    Well, I guess tomorrow they will tell us how much they want for a V7 upgrade. I have a V6 4 pack, and even a 50% discount is a lot!
     
  21. TheRollbackFrog

    TheRollbackFrog Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Posts:
    4,527
    Location:
    The Pond - USA
    Well... tomorrow's here and I just received this from Macrium Support at 11:01am EST (4:01pm London time)...

    "Macrium Reflect 7 hasn't been released yet - it should be available soon though..."

    I guess "patience" is the rule of the day for those wishing to upgrade...
     
  22. Stode

    Stode Registered Member

    Joined:
    Dec 13, 2012
    Posts:
    377
    Location:
    Finland
    I have it (v7.0.1966) but I'm waiting to get my discount before upgrading... :D
     
  23. MarcP

    MarcP Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Posts:
    743
    I wouldn't be surprised if the licensing system is what's holding the release. It's past 5pm in the UK.
     
  24. MPSAN

    MPSAN Registered Member

    Joined:
    Nov 21, 2004
    Posts:
    962
    I have yet to get any email from them.
     
  25. TheRollbackFrog

    TheRollbackFrog Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Posts:
    4,527
    Location:
    The Pond - USA
    I think it's much more than that. The build # on v7 has gone from 1951 to 1993 in the last 28-hours... I think there's something else awry. It's even changed since @Stode picked up his most recent version earlier today.

    I would wait for the announcement "fer shur!"
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.