Lycos Webmail

Discussion in 'privacy problems' started by PierreF, Jul 13, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PierreF

    PierreF Registered Member

    Joined:
    May 17, 2006
    Posts:
    55
    When I visited lycos webmail the screen flashed that I needed to install some software. Clicked No but then Antivir warned it found a trojan.
     
  2. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,010
    Location:
    Christchurch, UK
    I occasionally use the Free Lycos mail; http://mail.lycos.com.

    Just logged in with Avira AntiVir Premium and received no offer to install software and no malware warning. Maxed out all settings with the Guard and still no response.
     
  3. PierreF

    PierreF Registered Member

    Joined:
    May 17, 2006
    Posts:
    55
    Thanks for looking at this Blackcat.
    I was thinking if I had other windows open, but I`m almost shure I did not and it stopped when I logged out.
    Did you try it with javascript enabled?
     
  4. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,010
    Location:
    Christchurch, UK
    Yes, and the same result here ;)
     
  5. PierreF

    PierreF Registered Member

    Joined:
    May 17, 2006
    Posts:
    55
    Strange, hope it stays that way.
    I emptied cache and temp folder and scanned the pc with Bitdefender free and other ones and no problems are found :)
     
  6. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,010
    Location:
    Christchurch, UK
    You haven't visited the site again? :blink:
     
  7. PierreF

    PierreF Registered Member

    Joined:
    May 17, 2006
    Posts:
    55
    Yes I checked and they want me to install errorsafe o_O
     
Thread Status:
Not open for further replies.