LNS & Norton Internet Security

Discussion in 'LnS English Forum' started by MarsSkys, Jul 10, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MarsSkys

    MarsSkys Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Posts:
    2
    Location:
    United Kingdom
    I've been using LNS for a while now but I've ended up having Norton Internet Security 2012 on this PC. My question is do I need to disable the Norton Firewall to use LNS or can the two Firewalls reside reasonably well together without any issues?
     
  2. kerykeion

    kerykeion Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Posts:
    267
    Location:
    Philippines
    Ideally you only run one firewall at any given time.
     
  3. MarsSkys

    MarsSkys Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Posts:
    2
    Location:
    United Kingdom
    Yes that's what I've always believed, it was only temporary situation anyway while trialing Norton 2013, I've removed Norton now.. Thanks.
     
  4. ankupan

    ankupan Registered Member

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Posts:
    436
    Hi,

    I have same setup like you, NIS and LNS.

    I am running both firewall and no issue from last two years.
     
Thread Status:
Not open for further replies.