LnS in new computer

Discussion in 'LnS English Forum' started by HankPiano, May 13, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HankPiano

    HankPiano Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2005
    Posts:
    62
    Last week I bought a new computer and since I'm not planning to use my old one anymore I installed LnS in the new one. But when I use my registration code to validate the firewall it doesn't work. Do I have to buy a new LnS or do I do something wrong in the validating process?
     
  2. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,010
    Location:
    Christchurch, UK
    The serial number is tied to your hardware.

    Therefore just contact them with your original purchase details and a new serial will be issued.

    Support page; http://www.looknstop.com/En/support2.htm

    Painless, quick process which I carried out a few months ago.

    And/alternatively you can send your registration email/Order ID/Current serial in a PM to Frederic.
     
    Last edited: May 13, 2009
  3. HankPiano

    HankPiano Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2005
    Posts:
    62
    Ah...didn't know that. Thanks. I just wrote to LnS, things will be OK shortly, I expect :)
     
  4. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,010
    Location:
    Christchurch, UK
    You should receive an answer within/less than, 24 hours.
     
  5. HankPiano

    HankPiano Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2005
    Posts:
    62
    Even in less than 12 hours :) What a relief, to have this simple but so powerful tool up and running again!

    As far as the hardware-ID is concerned, I suppose the same goes for Phant0m's ruleset; I saw this ID together with the license number, just to be sure I tried to install the ruleset on my new PC but nothing happened. So I sent Phant0m a message two days ago but did not (yet) receive any answer. Anybody here can tell more about this?
     
  6. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Hi Hank,

    I hadn't received any e-mails from you yet, please verify the e-mail left your outbox folder and it's being sent to the right destination.


    Regards,
    Phant0m``
     
  7. HankPiano

    HankPiano Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2005
    Posts:
    62
    Thanks Phant0m. I just checked the 'sent' box at Mt. Olympus and as far as I can see my message was sent to you, but may be I made a mistake somewhere, somehow, it happens to me from time to time ;)

    I did also receive your message, so things will be OK soon, I suppose :)
     
  8. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Hi Hank,

    You should have originally e-mailed me, you would have received an response much quicker. ;)
     
  9. HankPiano

    HankPiano Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2005
    Posts:
    62
    Next time I will do that, Phant0m...promise :D

    In the meantime I have already received your e-mail with the new serial number, and I installed your ruleset without any problem whatsoever.

    Many thanks!!
    Hank
     
Thread Status:
Not open for further replies.