[list][/list] Problem/Bug

Discussion in 'General Topics' started by Searching_ _ _, Jun 18, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Searching_ _ _

    Searching_ _ _ Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    1,988
    Location:
    iAnywhere
    When I copy a "list" item from another website and paste it into
    Code:
    "quote" "/quote"
    , it ends up like this:
    Code:
    "quote""list""/quote""/list"
    For some reason this makes the next item you type, without a return, part of the "list".

    Thanks,

    Searching_ _ _
     
  2. FanJ

    FanJ Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    2,564
    Hi,

    I'm not quite sure whether this is what you mean:

    Let's go to:
    http://www.malwarebytes.org/mbam.php

    Let's say that I want to quote the list with the recent changes.

    In my IE6 I click to see the source of that site.
    The part which I want to quote is:

    <li>(FIXED) Minor issue with updating.</li>
    <li>(FIXED) Certain types of freezing during full and quick scans.</li>
    <li>(FIXED) Problem with Estonian language and installer.</li>
    <li>(FIXED) Certain folders showing up as files in results list.</li>
    <li>(FIXED) Scan time improperly displayed if Abort Scan clicked after Pause Scan.</li>
    <li>(FIXED) Error during loading log files after database update.</li>
    <li>(FIXED) Issues with freezing in protection mode. Certain conflicts with anti-virus software.</li>
    <li>(ADDED) Some proxy support, please see /proxy command line parameter.</li>
    <li>(ADDED) New command line parameters: /logtofolder, /logtofile (see help file).</li>

    Copy that part into Notepad.
    In Notepad replace:
    < with [
    li with LIST
    > with ]

    When you have done the replacement, then quote it here.
    You get:

     
  3. Searching_ _ _

    Searching_ _ _ Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    1,988
    Location:
    iAnywhere
    This is a test of the listing system, this is only a test.

    Notepad not involved, from clipboard into quotes.
     
  4. FanJ

    FanJ Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    2,564
    LOL :D

    My mistake: there were at some other places in the text also the characters li that are now also replaced with LIST

    :D

    Anyway, with a little other way of doing it, you get the right result:

     
  5. Searching_ _ _

    Searching_ _ _ Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    1,988
    Location:
    iAnywhere
    This is where it occurred for me previously, when making this post.
    http://www.willhackforsushi.com/?p=284
    At here:
    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=245483

    It looks like someone was tinkering, notice the different bullets.
     
  6. FanJ

    FanJ Updates Team

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    2,564
    OK :D
     
  7. Searching_ _ _

    Searching_ _ _ Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    1,988
    Location:
    iAnywhere
    Just to test.

    Maybe the copy of html and pasting into the BB was a translation error or something.

    Seems like it is working now O.K.
     
    Last edited: Jun 18, 2009
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.