Latest Norton LiveUpdate

Discussion in 'other anti-virus software' started by Acadia, Aug 23, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Acadia

    Acadia Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Posts:
    4,048
    Location:
    SouthCentral PA
    Anyone else getting goofy results from trying to update to the latest definition? :(

    Acadia
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,876
    Location:
    New England
    I just checked on the PC that has NAV 2004, and while it was a large update, see image, it came down normally and seems fine.

    Anything specific you are seeing as for symptoms?
     

    Attached Files:

  3. Acadia

    Acadia Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Posts:
    4,048
    Location:
    SouthCentral PA
    Hmmm, on my NAV2005 it is a two part update about 9mb in size.

    Acadia
     
  4. dallen

    dallen Registered Member

    Joined:
    May 11, 2003
    Posts:
    824
    Location:
    United States
    I am. I downloaded that 1.5 MB thing and subsequently got a Blue Screen of Death. I don't know what it is, but something isn't right.
     
  5. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,876
    Location:
    New England
    Did it happen right away, or following a reboot. I haven't tried rebooting yet, though I should probably do that and test a few other things, just in case.
     
  6. Acadia

    Acadia Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Posts:
    4,048
    Location:
    SouthCentral PA
    LWM, you might want to run your LiveUpdate again and see what happens (then again, you might not). ;)

    Acadia
     
  7. dallen

    dallen Registered Member

    Joined:
    May 11, 2003
    Posts:
    824
    Location:
    United States
    It happened right away...now I'm getting a totally different Live Update result. It now says 8696.1 KB and when I select next to download it, it always says that the update failed during download.
     
  8. Randy_Bell

    Randy_Bell Registered Member

    Joined:
    May 24, 2002
    Posts:
    3,004
    Location:
    Santa Clara, CA
    Mike {LWM} sent PM to me suggesting I comment -- {sorry I been very busy or would have gotten here sooner} -- only comment I have is, my wife's PC, a very old Win95C box running NAV 2001, automatically updated via LU without incident. So I do not know what the problem is here o_O I am attaching the WhatsNew.txt file for this update from my VirusDefs folder, if that might help y'all compare your WhatsNew.txt to see if you got the same update. Don't know what else to suggest .. hang in there everybody! ;) Btw, my other two PCs I had manually updated via IU so they did not "see" any LU. ;)
     

    Attached Files:

  9. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,876
    Location:
    New England
    Well, I rebooted and tried all kinds of things to see if any problem would occur, but it didn't. So, it may well be related to other conditions present on the different PC configurations. For the record, the PC in question is a Compaq laptop with AMD chipset, Windows XP SP2, NAV 2004, BOClean and just a few lesser privacy apps (SpywareBlaster, Spybot, IE-SpyAd...)
     
  10. JRosenfeld

    JRosenfeld Registered Member

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Posts:
    117
    On the one occasion (some time ago) that Live update failed to install a signature update I manually downloaded the Intelligent update (which is the full signature file) and installed that. After that LU behaved normally again.
    Maybe worth trying.
    NAV 2003 (but the signature files are the same as for later versions).
     
  11. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    I updated my norton 2005 about a half hour ago and it is behaving alright so far. ;)
     
  12. hardhead

    hardhead Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    292
    Location:
    Blue Ridge, Va
    I also updated the large NAV file on August 23rd and have had no problems.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.