Koobface now no internet

Discussion in 'malware problems & news' started by BG, Aug 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BG

    BG Registered Member

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Posts:
    214
    I just cleaned Koobface and a rootkit called Gen-Odom off a friends system. He is running Vista HP. Now when I access the internet I get Identifying...Local Access only. The only way to get on now is manually enter the ip and gateway numbers in the ipv4 properties. When I boor from Dr. Web live cd it will also allow internet access. Really need help with this.
     
  2. Franklin

    Franklin Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    2,517
    Location:
    West Aussie
    Open up internet options - Connections tab- Lan settings and make sure "Use a proxy server..." is unticked.
     
  3. BG

    BG Registered Member

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Posts:
    214
    Ya that is one of the first things I checked. Thanks though!
     
  4. Franklin

    Franklin Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    2,517
    Location:
    West Aussie
    Have you checked the Hosts file?
     
  5. BG

    BG Registered Member

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Posts:
    214
    Yes ... deleted and rebuilt. I'm in the process of reinstalling vista hp right now. I have a bad case of googleitis. :eek:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.