KIS license

Discussion in 'other anti-virus software' started by larryb52, Jul 31, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126
    I've seen it mentioned that you need to convert you kaspersy key for a new one but sorry I missed the link where this needs to be done, can anyone help & thanks...
     
  2. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    Why do you think you need to convert the key?
     
  3. EliteKiller

    EliteKiller Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Posts:
    1,138
    Location:
    TX
  4. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126

    I used the key for kis 6 & it said it was wrong to secure a new license?

    said is not for this appilcation?
     
  5. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    Yep, KIS 7. Can you say,"pop up, allow, create rule, 6 million times.:thumbd:
     
  6. Graystoke

    Graystoke Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Posts:
    1,502
    Location:
    The San Joaquin Valley, California

    I'm a little confused. Why would Kaspersky tell you you have the wrong key, and that you should secure a new license? Did you purchase your key directly from Kaspersky, or some discount site?
     
  7. xl359

    xl359 Registered Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Posts:
    1
    yes!!
     
  8. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    Did you try to install it on Kav instead of Kis or vice versa. Did it mention the key was blacklisted or did you originally buy this key for version 5.0?......................in which case you will have to swing by support to receive a replacementkey.
     
  9. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126

    no key was the same one I bought as a twon license pack for my Laptop & my wifes was using it for 6kis
     
  10. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    Larry, if this is a key then use notepad to open it see if says...."Kaspersky Personal Security Suite" or "Kaspersky Internet Security Suite"?

    If it's a code then try to convert:https://activation.kaspersky.com/
     
  11. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126
    won't open in keypad but when I do go to load it, it sees that it's a key than sets the date accordingly but than when you go to next says it's for the wrong app...?
     
  12. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    If it's a key then rightclick on it and use "Open with".......choose notepad in this case.
     
  13. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126
    I'll have to try it later as I'm at work now ;-( , but I'm sure we'll figure it out. First off bought this from Kaspersky but it loads as a commercial license, I noticed before I left. BUT it did work on KIS 6 but not 7. If not I'll secure a new license but we'll try the other avenues 1st...
     
  14. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    It's probably because the key you bought was bought when 5.0 was still available and if thats why, then you simply contact support for a new key, but check it when you get home.
     
  15. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126

    thanks for your help Don, I'll let you know later...
     
  16. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126

    says security suite US edition...
     
  17. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    I have the same problem with my key for KAV. It works on version 6 but not for version 7. It isn't due to run out until August of next year. I sent an email to support on it but haven't heard anything back yet. I just used the 30 day trial key so hopefully I hear back by then. If not I will just have to go back to my version 6 of Kav.
     
  18. Honyak

    Honyak Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2004
    Posts:
    346
    Location:
    Deep South
    Same problem here also.
     
  19. Rilla927

    Rilla927 Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    1,710
    I have the same problem. I did email support and they told me they don't use keys no more that they use activation codes only. The activation code they sent me didn't work. It kept saying "key invalid".

    I'm using the Kiss 7 trial and I deleted the key and then put in the activation and it didn't work.

    I'm waiting to hear back from them. I just tried the Kav forum and I keep getting a error in Opera. It can't reach the forum.
     
  20. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
  21. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126
  22. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    Larry, the 6.0 suite is called Kaspersky Internet Security Suite, if your key says Kaspersky Personal Security Suite which was the old 5.0 suite, then thats why you can use it on 6.0, but not on 7.0........again just contact support and get a new one.
     
  23. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126

    no Don I'll repeat It's version 6 bought a 2 license pack back Jan of this year so that's v6 & it says Internet Security Suite US edition but still won't load. I assume there's a glitch, btw never had v5, I waited till 6 came out...& I don't see an upgrade price on the kaspersky web page & not ready to play another 119 to get 2 license...
     
    Last edited: Aug 2, 2007
  24. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    ...................& i repeat contact support for a new key. You don't have to buy new keys! Can we now stay in the thread you have also opened at the Kaspersky forum? :)
     
  25. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126
    I just visited the Kaspersky forum looks like folks in the US that have license & keys for v6 are not working. You'll have to apply for new one & hope it works. I really don't know how you release software like this & have this kind of issue. I'm sure the tech staff is a bit busy right now...
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.