KIS 6 and FD-ISR

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by Baedric, Jun 11, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Baedric

    Baedric Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Posts:
    163
    I have KIS 6 and yesterday I downloaded the trial of FD-ISR. The install went well until I attempted to back up the MBR, when I got an error message. I was able to create a snapshot and even boot from a snapshot, I played around with it for a while, but when I tried to uninstall FD-ISR, the uninstall did not go so well, error messages, corrupt un-installation, etc... I ended up restoring from a ghost image this morning.
    Is it possible to use these two programs together without conflict? I would really like to be able to use them both.
     
  2. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,047
    They worrk fine together. You mean make the floppy of the boot record.

    How did you try the uninstall?
     
  3. TonyW

    TonyW Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Posts:
    2,634
    Location:
    UK
    I'm running KIS build .300b in one snapshot and testing MP1 builds in another. I've not come across any conflicts other than this possible one.
     
  4. Baedric

    Baedric Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Posts:
    163
    Thanks for the responses!
    I have re-installed FD-ISR and it went without any problems whatsoever. I really cannot explain what went wrong before, but the first time I could not create the back-up MBR floppy. Then when I tried to un-install from add/remove programs, I got corruption/error messages and wound up re-imaging the drive.
    Everything is looking good now though and I really like what this program can do.
     
  5. wilbertnl

    wilbertnl Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Posts:
    1,850
    Location:
    Tulsa, Oklahoma
    I have had that experience too, once.
    And I was using a beta version of Trendmicro Suite.
    After re-installing it never happened again, and now I actually don't bother with the MBR anymore. :)
     
  6. tobacco

    tobacco Frequent Poster

    Joined:
    Nov 7, 2005
    Posts:
    1,497
    Location:
    British Columbia
  7. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
  8. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,047
    That had nothing to with KAV. It was Rollback. I saw those errors all to often with Rollback, if anything hung the computer. I crashed and hung with kav/kis beta's with FDISR and nary a problem

    Those were chkdsk error's by the way.

    Pete
     
  9. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,047
Thread Status:
Not open for further replies.