KIS 2010 saferun and PrevX 3.0.5.4

Discussion in 'Prevx Releases' started by aieie, Oct 30, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aieie

    aieie Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Posts:
    175
    It appears there is incompatibility between KIS 2010 saferun and the last version of Prevx.

    I'm on Vista Business 32 bit, clean system, and if PrevX monitoring is enabled saferun browsers simply don't start.

    It's enough that i disable monitoring and all browsers (IE and firefox i have tried) start and work like a charm in KIS sandboxie.

    With previous 3.0.1.65 prevx version saferun worked without any problems.

    If it can be useful, i left safeonline disabled.

    Best Regards
     
  2. aieie

    aieie Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Posts:
    175
    There could be an incompatibility of some kind between the new PrevX and sandboxed browsers on this KIS 2010 system.

    If i use a browser in Sandboxie, it starts but..........almost every web page goes in timeout.

    Again, with PrevX disabled.......all is good again.

    And again: nothing of this happend with the old 3.0.1.65 prevx version.

    The only change has been the PrevX upgrade.

    Best Regards
     
  3. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Hello,
    Thank you for the details - for now we recommend disabling SafeOnline but we will be working through testing KIS 2010's saferun functionality and will report back once we have a fix available.

    Thanks again! :)
     
  4. aieie

    aieie Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Posts:
    175
    Hi, again :)

    Sorry, i probably didn't explain clearly.

    The problem is present with SafeOnline disabled.
    Since i upgraded it's disabled by default and i never put it on.

    Best Regards
     
  5. aieie

    aieie Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Posts:
    175
    Hello again.

    Just upgraded to the latest KIS version (.736).

    All problems seems to have disappeared with Saferun browsing.

    Don't know how it'd behave having SafeOnline enabled (i'm planning to keep it off) but now all seems to be working as it was before PrevX upgrade.

    Also SandBoxie browsers seems to be working well again.

    Best Regards
     
  6. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Great! Out of curiosity, did you reboot after first disabling SafeOnline? Depending on the potential incompatibility, it may require a reboot to fully disable SafeOnline which could be why you were still experiencing problems.

    Let me know if anything crops up again :)
     
  7. aieie

    aieie Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Posts:
    175
    Well, reboot shouldn't be needed since i didn't ever enabled it.

    I was an user of the 3.0.1.65 version.

    When you upgrade, it is disabled by default.

    I never changed its status to enabled.

    I'm sorry, i thought to have this explained in the previous posts but i'm not english so you have to forgive me if i did'nt explain it well.

    Best Regards
     
Thread Status:
Not open for further replies.