Kernel Mode Failure Back after Defrag

Discussion in 'ProcessGuard' started by siliconman01, Feb 11, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. siliconman01

    siliconman01 Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Posts:
    780
    Location:
    West Virginia (USA)
    Well, the Kernel Mode error is back on my system. This occurred on the first reboot after doing a Perfect Disk defrag.


    Welcome to DiamondCS Process Guard.
    This program does not need to be running for your system to be protected.

    11 Feb 02:52:22 - Window Log Started
    11 Feb 02:52:29 - Error: 2. Process Guard could not open kernel-mode driver. Please make sure Process Guard is installed properly before continuing.
    11 Feb 02:52:32 - Process Guard Protection is ACTIVE
     
  2. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi siliconman01,
    After starting PG manually, is the protection working as it should when you test with APT & TM?

    Thanks - Pilli
     
  3. siliconman01

    siliconman01 Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Posts:
    780
    Location:
    West Virginia (USA)
    Hi Pilli,

    Yes, it is.

    This only happened on the first reboot after the defrag. A subsequent reboot during some AOL testing did NOT result in the error message.

    This was the same as it was doing on PG 1.2 following a defrag.
     
  4. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Interesting as I have had a windows message box about defragntfs.exe cannot open, but cancelled it as I was doing some other testing, I will note the message next time it occurs and post any findings. :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.