Keeping ProcessGuard Current

Discussion in 'ProcessGuard' started by erd, Jul 11, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. erd

    erd Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Posts:
    1
    I installed PG on my machine back in February in ver. 3.150. I checked recently and the current version is 3.4x. Is it necessary to uninstall PG to update within version 3? If so, are all the installed rules &c lost? No big deal, I just want to see what I'm getting into!

    As a side note, it would be nice if PG could auto-update in some manner in order to remain current.

    Ted.
     
  2. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    You should remove all elements of version 3.15 before this upgrade. The new version does have an update link for checking and runs very well on my machine...:thumb: :eek: :D
     
  3. Paranoid2000

    Paranoid2000 Registered Member

    Joined:
    May 2, 2004
    Posts:
    2,839
    Location:
    North West, United Kingdom
    The Any way of saving ProcessGuard configuration? thread covers how to do a PG upgrade without losing settings but this is not possible for a 3.15 to 3.4 upgrade (the settings file format changed in 3.3) so you will need to do a complete uninstall/reinstall/reconfigure. It is not the most convenient option, so hopefully DiamondCS will offer something more streamlined should they decide to provide more frequent updates in future.
     
  4. Carver

    Carver Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    1,827
    Location:
    USA
    I cleaned my system very thoroughly Before updating from Process Guard 3.15 to 3.4, as Paranoid2000 says it is advisable to clean all traces before updating.
     
Thread Status:
Not open for further replies.