Keeping ProcessGuard Current

Discussion in 'ProcessGuard' started by erd, Jul 11, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. erd

    erd Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Posts:
    1
    I installed PG on my machine back in February in ver. 3.150. I checked recently and the current version is 3.4x. Is it necessary to uninstall PG to update within version 3? If so, are all the installed rules &c lost? No big deal, I just want to see what I'm getting into!

    As a side note, it would be nice if PG could auto-update in some manner in order to remain current.

    Ted.
     
  2. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    You should remove all elements of version 3.15 before this upgrade. The new version does have an update link for checking and runs very well on my machine...:thumb: :eek: :D
     
  3. Paranoid2000

    Paranoid2000 Registered Member

    Joined:
    May 2, 2004
    Posts:
    2,839
    Location:
    North West, United Kingdom
    The Any way of saving ProcessGuard configuration? thread covers how to do a PG upgrade without losing settings but this is not possible for a 3.15 to 3.4 upgrade (the settings file format changed in 3.3) so you will need to do a complete uninstall/reinstall/reconfigure. It is not the most convenient option, so hopefully DiamondCS will offer something more streamlined should they decide to provide more frequent updates in future.
     
  4. Carver

    Carver Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    1,904
    Location:
    USA
    I cleaned my system very thoroughly Before updating from Process Guard 3.15 to 3.4, as Paranoid2000 says it is advisable to clean all traces before updating.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.