Keep Getting Error Message

Discussion in 'Trojan Defence Suite' started by downdogWoof, Sep 3, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. downdogWoof

    downdogWoof Guest

    Hi All,

    I keep getting this error message, even after re-downloading/installing.

    Error: #R31 Couldn't Load Radius System
    Make sure Radius.TD3 is not in use by another instance of TDS Scanner and that the Radius.TD3 file is not corrupt.

    Back up system doesn't work either. Have to kill the program. What's up with this..? Cheers.

    OS=Win2kPro(English version with Japanese IME2000 and Locale set to Japanese)
    CPU=Thunderbird900
    RAM=512MB

    downdogWoof...
     
  2. Gavin - DiamondCS

    Gavin - DiamondCS Former DCS Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    2,080
    Location:
    Perth, Western Australia
    Hi,

    Japanese language support breaks TDS unfortunately, if you can default back to English you should find that TDS will run, perhaps only after a reboot
     
  3. downdogWoof

    downdogWoof Guest

    Was rather enjoying my paranoia trip...thanx...recall this happening a long time ago and you saying that Japanese support would be added...is this on the horizon..? Cheers...
     
  4. downdogWoof

    downdogWoof Guest

    Hmmmmmm, TheCleaner supports a Japanese system...would have liked this product to do the same..cheers.

    downdogWoof...
     
  5. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi downDogWoof, But "The Cleaner" is not TDS3 ;) And does not include the wealth of utilities or Trojan detection available from within TDS3
     
  6. downdogWoof

    downdogWoof Guest

    That may be true, but it's no use to me if it don't support Japanese, now is it..? Cheers.

    downdogWoof...
     
  7. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    But you do rather well in English, i can understand you!
    Hope your system does as well!
    I wonder if you install all the speech parts from the msagent sites here if you can have TDS speaking japanese to you too!
    Is your windows english or a japanese version?

    You could use the other trojan tool as kind of second opinion. As far as i saw nasty sources most seem to be in english to be able to work on international systems anyway, so you'll need an english based detection/protection anyway!
    I would not like to miss all those tools and other goodies from TDS and the other DCS tools a single moment on my system.
     
  8. Gavin - DiamondCS

    Gavin - DiamondCS Former DCS Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    2,080
    Location:
    Perth, Western Australia
    If the OS is English and the default language is also English it should be ok.. the problem lies with a 3rd party library we used. This doesn't support Unicode character set that is in use on a Japanese system, and we have decided to scrap that and have built our own for TDS-4 :)
     
  9. downdogWoof

    downdogWoof Guest

    Lookin' forward to 4 then...I'm not Japanese, I'm an Aussie living here in Tokyo. Need Japanese for work etc...My desktop is an English OS(win2kpro) set to Japanese as the default locale. My laptop is a Japanese OS(again, win2kpro). Cheers.

    downdogWoof...
     
Thread Status:
Not open for further replies.