KB951748

Discussion in 'ESET Smart Security' started by tosbsas, Jul 9, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tosbsas

    tosbsas Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    789
    Location:
    Lima, Peru
  2. Rapid Dr3am

    Rapid Dr3am Registered Member

    Joined:
    Jun 14, 2008
    Posts:
    60
    Doesn't affect me.
     
  3. denno

    denno Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2006
    Posts:
    49
    Well, I'm willing to be a guinea pig on this box... as I'm just running in some hardware and have to format tomorrow. I'm running .650 though... will report back shortly...

    ... and if not, you will know it's an issue :D


    Working fine here; by fine I pinged a few sites, opened up email, opened up web etc. a few times and all is working. :thumb:
     
    Last edited: Jul 9, 2008
  4. Holden4th

    Holden4th Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2005
    Posts:
    69
    It affected me. I'm running 3.0.657

    I'll reinstall KB951748 and see what happens.

    Have done so and I have connectivity.
     
    Last edited: Jul 10, 2008
  5. bbrigg

    bbrigg Registered Member

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Posts:
    4
    I installed the update and lost connectivity from Internet Explorer, Firefox still worked fine. Uninstalled the patch and the IE problem went away.

    Any ideas on what can be done? I need IE for internet banking.
     
  6. COSMO26

    COSMO26 Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2003
    Posts:
    404
    I've only seen a fix posted for Zone Alarm users although a few Non-ZA users have posted the same problem. Maybe someone here can suggest a fix but otherwise, from MS-MVP PA Bear:

    Start a FREE Windows Update Support Incident Request:
    https://support.microsoft.com/oas/default.aspx?gprid=6527 OR



    For home users, no-charge support is available by calling 1-866-PCSAFETY in the US and Canada... There is no-charge for support calls that are associated with security updates. I shockingly reached a Tech in 2-3 minutes for an SP3 Looping Re-boot issue he fixed.
     
Thread Status:
Not open for further replies.