Kaspersky IS 2010 Issue?

Discussion in 'other anti-virus software' started by DVD+R, Aug 26, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DVD+R

    DVD+R Registered Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Posts:
    1,979
    Location:
    The Antipodes
    Don't quote me on this, as I'm only guessing but since I installed Kasperky IS 2010 I find it extremely difficult to rip CD's o_O there seems to be some kind of activity going on with Kaspersky as the rips are running,as theres Icon activity in the taskbar and Media Player freezes or the tracks take forever to complete.
     
  2. sourav_gho

    sourav_gho Registered Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Posts:
    141
    Could you post this issue on their forum indicating the version u r using, it could be bcoz of other programs also which u have installed
     
  3. dawgg

    dawgg Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2006
    Posts:
    817
    Sourav, he said not to quote him on it :eek: ha ha

    DVD+R, try to add your CD burning software to Kaspersky's Trusted Zone... Settings - Threats and exclusions - Trusted Zone Settings - Trusted Applications - add - browse/applications

    Also, check your CD burning software has not been configured to scan software for viruses before being burnt (I think some have this feature, dont see the use in it though).
     
  4. Macstorm

    Macstorm Registered Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Posts:
    2,531
    Location:
    Sneffels volcano
    Try exiting Kaspersky (or even uninstalling it altogether) temporarily from the systray and if the issue persists you found the culprit. Then you may start to troubleshoot the problem by excluding certain processes/files from being scanned in real-time, etc.
     
  5. sourav_gho

    sourav_gho Registered Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Posts:
    141
    Very funny.....:p LOL: :D
     
  6. fce

    fce Registered Member

    Joined:
    May 20, 2007
    Posts:
    758
    I don't experience any problem using AnyDVD and NERO7 ripping CD's with KIS2010 installed. Also i didn't add this two at KIS trusted zone.

    What software you're using ripping CD?
     
  7. DVD+R

    DVD+R Registered Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Posts:
    1,979
    Location:
    The Antipodes
    :rolleyes: we're stepping off of track here, sorry my fault I should have been more specific ( no wait! I was specific, I said "Media Player") havent ripped with anything else yet so I couldnt say if it's relevent, just Windows Media Player.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.