K-Meleon not detected

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by gonzo1963, May 19, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gonzo1963

    gonzo1963 Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2005
    Posts:
    7
    I install the Spywareblaster 4.3 version in a new PC with windows XP.
    It detects IE6 but It does not detect the K-Meleon 1.5.4 version.
    I uninstall the Spywareblaster and the K-Melon but the problem persist
    I read this FAQ in the Support Center but this is not the problem.
    ¿Could you help me?
     
  2. gonzo1963

    gonzo1963 Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2005
    Posts:
    7
    Any idea to solve this problem?
     
  3. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,017
    Hi,

    SpywareBlaster looks for K-Meleon profiles under the following path on Windows XP:
    C:\Documents and Settings\<your user account>\Application Data\K-Meleon\

    Have you customized K-Meleon to store its profile(s) in a non-default location? (By default, the K-Meleon installer has an option titled "Multi-user Profiles" that is checked/enabled. If you unchecked this, profiles will not be stored in the default location.)

    Best regards,

    -Javacool
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.