Jetico probs.

Discussion in 'other firewalls' started by Franklin, May 19, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Franklin

    Franklin Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    2,517
    Location:
    West Aussie
    After reading another thread decided to give jetico firewall a go.Uninstalled sygate,rebooted,shutdown Nod and winpatrol and installed jetico and restarted.Remember my answer still doesn't work properly and Nod tray icon disappeared though still running in the background.
    Not impressed so will ghost back to sygate installed.Will give jetico another shot when these probs are definately ironed out as it certainly uses less resources than most.
     
  2. Kentish

    Kentish Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    92
    Location:
    Kent, England, UK
    I did similar, trying Jetico from Sygate personal. However, like you it didnt work of me and gave me plenty of hassle including not so hot results from firewall testings. Uninstalled and went to Netveda. After giving it 1 day, its rock solid, very light on the system, easy to set up and doesnt cause any system problems.
     
  3. Arup

    Arup Guest

    Sygate leaves behind stuff like Teefer for NT, wspdant and other stuff, make sure to take them off your hidden devices before installing any other firewall.
     
  4. Kentish

    Kentish Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    92
    Location:
    Kent, England, UK
    Dont worry, I had cleaned everything through.

    I should also add that I tried LnS as well in between uninstalling Sygate and installing Netveda, but couldnt get it to leave me feeling comfortable.
     
  5. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,786
    LnS is nice, but has a memory leak, so you might want to steer clear until the next release..
     
Thread Status:
Not open for further replies.