Items Have Protection Disabled

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by bsilent, Mar 28, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bsilent

    bsilent Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    2
    I have Spyware Blaster 3.5.1 installed. Under Spyware Blaster's Protection Status, it shows I have 353 items of protection disabled for Restricted Sites.

    When I click on Enable Protection the items still remain unprotected.

    Any ideas on how to enable protection for those 353 items?
     
  2. rve123

    rve123 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    13
    Location:
    Oude Wetering (The Netherlands)
    Do you have Webroots' SpySweeper??

    If you have SpySweeper you may need to dissable IE-Shield.

    When you have dissabled IE-Shield, you can enable the protection of SpywareBlaster.

    Now you can enable IE-Shield again.

    EDIT:
    See also This sticky tread
     
  3. bsilent

    bsilent Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    2
    Yes I do have Spy Sweeper and the advice you gave me solved my problem. Thank-you very much!
     
  4. NativeTexan212000

    NativeTexan212000 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    2
    I am having a similar problem but am not running the Spysweeper software
     
  5. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Could u list your security apps please?


    snowbound
     
  6. NativeTexan212000

    NativeTexan212000 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    2
    Norton Internet Security
    SpywareBlaster
    Spybot Search and Destroy
    Spyware Doctor
    Spycatcher
    Windows Defender
     
  7. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Just to confirm it is also a restricted sites problem?

    There could possibly be some overlap with one of your other anti-spyware apps so all i can suggest is disabling them one by one then try enabling all protection in SWB and see if it holds.


    snowbound
     
  8. SpiritWind

    SpiritWind Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2005
    Posts:
    52
    Location:
    Southern Calif
    Spybot Update(s)



    I have heard that after a Spybot Update, some Users experience having items in SpywareBlaster becoming "Disable(d)" .
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.