Issues with Windows Security Center

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus v4 Beta Forum' started by Waterfox, Mar 3, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Waterfox

    Waterfox Registered Member

    Joined:
    Mar 3, 2008
    Posts:
    118
    Location:
    Sweden
    Ok, today I fully uninstalled EAV 4.0 RC and installed new EAV 4.0314.0 version.
    Never had any problems with RC, but with this new final release Security Center is telling me that my antivirus is inactive, even though the software works fine (updating like it should and the tray icon is green).
    Rebooted several times with same result.

    Is this something that is known and is going to be fixed or is there something that I must do in order to solve this issue?

    The only way around it (for now), is to disable Security Center in Windows.



    Windows XP (SP 3)
    fully patched
    1GB RAM
     
  2. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    You could try the solution in post #11 (the last post) in this thread and see if it fixes it for you.
     
  3. Waterfox

    Waterfox Registered Member

    Joined:
    Mar 3, 2008
    Posts:
    118
    Location:
    Sweden
    Thanks for the suggestion but today everything was back to normal, so the issue is gone.

    I see now that I posted my issue in the wrong forum, but hey... as long as it's fixed, no need to worry.

    Cheers!
     
Thread Status:
Not open for further replies.