Is this a virus/malware problem?

Discussion in 'malware problems & news' started by COMPYPY, Oct 22, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. COMPYPY

    COMPYPY Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Posts:
    80
    I am getting strange problem on my pc today. The mouse stops working suddenly twice or thrice and each time i have to plug out and in .
    My internet connection is also automatically disconecting and my pc running a bit slow.
    Is it hardware problem or virus attack on my system.
    I scanned my system with avast and mbam and they found nothing neither did hitman pro
     
  2. AlexC

    AlexC Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Posts:
    1,280
    Have you added any software recently?
    Anything new in your startup entries?
     
  3. COMPYPY

    COMPYPY Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Posts:
    80
    nopes
     
  4. AlexC

    AlexC Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Posts:
    1,280
    I would try a system restore...
     
  5. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    You can try MS fix It,Just find what best fits your problem and run it.Its a handy little tool and works pretty good if it finds a problem.
     
  6. Chuko

    Chuko Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2011
    Posts:
    25
    Sounds like hardware problem. Possible causes include:-

    a. RAM module(s) showing signs of failure.
    b. Motherboard/Graphics card -- capacitors : look at the top for breakage (You would have heard a very loud noise if this had occurred).
    c. HDD -- chkdsk
    d. Power supply unit.

    Let us know when & what problem was when solved. All the best.
     
  7. COMPYPY

    COMPYPY Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Posts:
    80
    seems its correct by itself
    now no problem
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.