Is This a Full Scan Bug?

Discussion in 'Prevx Betas' started by ProTruckDriver, Aug 12, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    769
    Location:
    "Here on Wilders"
    Full scans on my Win. XP usually take about 1+ hour to complete with WSA. I did a Full scan with beta 220 and it takes about the same amount of time BUT it shows the scan is completed within 8 minutes and it's still scanning. There is no way to stop the scan until completed (about 1 hour) and while scanning it doesn't show "scanning" in the task bar WR icon. After the scan is done it shows the actual time of the scan as shown below:

    Shows Completed Scan but still scanning:
    FULL SCAN Bug - Beta 220.JPG

    Results of the above scan:
    FULL SCAN Bug 1 - Beta 220.JPG
     
  2. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    I believe this is already fixed in the next beta build which should be available in the next day or two :)
     
  3. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    769
    Location:
    "Here on Wilders"
    Thanks Joe. :thumb: :D
     
  4. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    769
    Location:
    "Here on Wilders"
    Version 8.0.1.229 FULL Scan. Results: It's fixed, running normal. :thumb:
    Thanks Joe.:D
     
Thread Status:
Not open for further replies.