Is it possible to mount an Image as virtual drive

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Omicron, Apr 17, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Omicron

    Omicron Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Posts:
    72
    Is it possible to mount an True Image as virtual drive?
     
  2. MiniMax

    MiniMax Registered Member

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Posts:
    566
    Yes..
     
  3. Omicron

    Omicron Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Posts:
    72
    how can I do this?
     
  4. pjb024

    pjb024 Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    351
    Location:
    Leeds, UK
    Select the 'Explore Image' tool and then select the image you want to mount.
     
  5. Omicron

    Omicron Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Posts:
    72
    thanks for the info
     
Thread Status:
Not open for further replies.