Interruption during install ... with logfiles

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by yzzazz, Jan 11, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yzzazz

    yzzazz Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2007
    Posts:
    2
    Same familiar problem... see attached file

    Problem: when installing one or more components of Acronis True Image Enterprise Server v9.1 (newest build) the install hangs for a bit then presents a message about the installation being interrupted and that installation must be restarted.

    Temp directories have been cleaned, registry is free of any references to this software, other fixes suggested on this forum have been applied without success...
     

    Attached Files:

  2. yzzazz

    yzzazz Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2007
    Posts:
    2
    here is the second file requested - rename to NFO extension
     

    Attached Files:

  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello yzzazz,

    Thank you for choosing Acronis Remote Server Backup Software.

    We are sorry for the delayed response.

    Please note that the investigation process of this issue will include exchange of certain files, logs, etc. and therefore, it will be much easier to resolve it through e-mail. Thus, please submit a request for technical support. Attach all the collected files and information to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with a solution.

    Thank you.
    --
    Marat Setdikov
     
Thread Status:
Not open for further replies.