Interactive mode - not very interactive

Discussion in 'ESET Smart Security' started by nickster_uk, Jun 27, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nickster_uk

    nickster_uk Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2006
    Posts:
    190
    [RESOLVED]Interactive mode - not very interactive

    I've been doing a little testing with ESS v6.0.316.0 in IE and FF (latest versions) in interactive mode and both browsers load the Google homepage and sometimes search results without offering a firewall prompto_O

    WTF is that all about?!

    The behaviour is consistent on both browsers. Surely a prompt should pop up before I even enter a search term...nay, before the page even loads.

    I can browse to multiple sites without even having to click allow.

    This is madness.

    Why is this happening??!!!

    And no, this is not due to my rules...there are no rules on my system which allow these browsers to send and receive without my knowledge.
     
    Last edited: Jun 28, 2013
  2. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
  3. nickster_uk

    nickster_uk Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2006
    Posts:
    190
    Thanks siljaline.

    Found the solution...unchecked allow all traffic within computer.
     
  4. siljaline

    siljaline Former Poster

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    6,619
Thread Status:
Not open for further replies.