Interactive Mode Failure

Discussion in 'ESET Smart Security v3 Beta Forum' started by guojc, Apr 7, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. guojc

    guojc Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Posts:
    13
    I'm using ess beta1 with Vista. I set the firewall at iteractive mode. It's nice, but for some reason, it only prompt for action for the only first a few unknow network access each time system startup, and automatically deny the rest. Can some help me out of the problem?
     
  2. garry326

    garry326 Registered Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Posts:
    11
    Uninstall and reinstall
     
  3. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    Did you take a look in the firewall section?
    What does it say?
     
  4. guojc

    guojc Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Posts:
    13
    Thanks for reply, I have tried reinstall. The problem still occurrs. And in the firewall log, it records those new connection and says no rule is found for the connections, but it don't prompt for me to choose an action.
     
  5. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,451
    Location:
    North Carolina, USA
    I have the same problem. When I first boot up my system, everything works the way it should. After a bit ESS firewall stops prompting me for action and blocks anything and everything that there is not a rule to allow. I have ESS set to Interactive/Advanced mode. Also the firewall log does not log anything, it just stays blank.
     
  6. stadi

    stadi Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Posts:
    6
    I laso have the same problem. It only prompts for the first 3 new rules or so.
     
  7. kC_

    kC_ Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Posts:
    452
    same here
     
  8. jmc777

    jmc777 Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Posts:
    244

    I'm having exactly the same problem here. :(
     
  9. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,010
    Location:
    Christchurch, UK
    Same here.
     
Thread Status:
Not open for further replies.