Installing ESS problem

Discussion in 'ESET Smart Security v3 Beta Forum' started by Streamtec, Jun 20, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Streamtec

    Streamtec Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Posts:
    16
    Location:
    The Netherlands
    Hello,

    I' m new here and from The Netherlands, so please excuse my poor English.
    And sorry if this question was already asked.:oops:
    I used ESS beta in VM Workstation.
    I liked it. So I decided to try to install it on my pc.
    Normally I use NOD32 on my pc and Comodo firewall.
    Removed them both to install ESS on my pc.
    Cleaned with CCleaner.
    Unfortunately installing ESS failed. I got a message that there was still an older version of NOD active.
    Anyone know why?
    I'm not an expert in these things. Sorry.
    Of course I installed NOD32 and Comodo again to be protected ;)
     
    Last edited: Jun 20, 2007
  2. NAMOR

    NAMOR Registered Member

    Joined:
    May 19, 2004
    Posts:
    1,528
    Location:
    St. Louis, MO
    Maybe you could try reinstalling/uninstalling NOD32 2.X and then try installing the suite. It seemed to work for someone on this thread.
     
  3. Streamtec

    Streamtec Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Posts:
    16
    Location:
    The Netherlands
    I reinstalled NOD32 again as I mentioned before (no problems there), so I 'll give that a try later on.
    Thanks for the info.;)
     
  4. JeremyWW

    JeremyWW Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2005
    Posts:
    237
    Perhaps removing the old Eset directories after uninstallation would help, before installing ESS. Just a thought...otherwise I can't see why ESS shouldn't install.
     
  5. Streamtec

    Streamtec Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Posts:
    16
    Location:
    The Netherlands
    Thanks, but i did that as well.
    I haven t had the time yet to try to install ESS again.
    I 'll let you know.
     
  6. Streamtec

    Streamtec Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Posts:
    16
    Location:
    The Netherlands
    Just installed ESS again, no problem now. Up and running.:D
    Thank you all for the support.:thumb:
     
  7. JeremyWW

    JeremyWW Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2005
    Posts:
    237
    Glad you succeeded... :)
     
  8. Streamtec

    Streamtec Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Posts:
    16
    Location:
    The Netherlands
  9. Streamtec

    Streamtec Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Posts:
    16
    Location:
    The Netherlands
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.