Installing ESS problem

Discussion in 'ESET Smart Security v3 Beta Forum' started by Streamtec, Jun 20, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Streamtec

    Streamtec Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Posts:
    16
    Location:
    The Netherlands
    Hello,

    I' m new here and from The Netherlands, so please excuse my poor English.
    And sorry if this question was already asked.:oops:
    I used ESS beta in VM Workstation.
    I liked it. So I decided to try to install it on my pc.
    Normally I use NOD32 on my pc and Comodo firewall.
    Removed them both to install ESS on my pc.
    Cleaned with CCleaner.
    Unfortunately installing ESS failed. I got a message that there was still an older version of NOD active.
    Anyone know why?
    I'm not an expert in these things. Sorry.
    Of course I installed NOD32 and Comodo again to be protected ;)
     
    Last edited: Jun 20, 2007
  2. NAMOR

    NAMOR Registered Member

    Joined:
    May 19, 2004
    Posts:
    1,526
    Location:
    Arkham Asylum
    Maybe you could try reinstalling/uninstalling NOD32 2.X and then try installing the suite. It seemed to work for someone on this thread.
     
  3. Streamtec

    Streamtec Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Posts:
    16
    Location:
    The Netherlands
    I reinstalled NOD32 again as I mentioned before (no problems there), so I 'll give that a try later on.
    Thanks for the info.;)
     
  4. JeremyWW

    JeremyWW Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2005
    Posts:
    237
    Perhaps removing the old Eset directories after uninstallation would help, before installing ESS. Just a thought...otherwise I can't see why ESS shouldn't install.
     
  5. Streamtec

    Streamtec Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Posts:
    16
    Location:
    The Netherlands
    Thanks, but i did that as well.
    I haven t had the time yet to try to install ESS again.
    I 'll let you know.
     
  6. Streamtec

    Streamtec Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Posts:
    16
    Location:
    The Netherlands
    Just installed ESS again, no problem now. Up and running.:D
    Thank you all for the support.:thumb:
     
  7. JeremyWW

    JeremyWW Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2005
    Posts:
    237
    Glad you succeeded... :)
     
  8. Streamtec

    Streamtec Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Posts:
    16
    Location:
    The Netherlands
  9. Streamtec

    Streamtec Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Posts:
    16
    Location:
    The Netherlands
Thread Status:
Not open for further replies.