Installation problems

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Neutron 1948, Nov 27, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Neutron 1948

    Neutron 1948 Registered Member

    Joined:
    Nov 27, 2003
    Posts:
    2
    After installing SpywareBlaster 2.6.1 under Windows Me, I got the following message:
    Run-time error '339'.
    Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

    The file does not exist in my system. How can I get it and where should it be located in the system for the program to function?

    I've tried repeated installation (with and without rebooting): full, compact, custom, but no difference.

    Any help? Thanks....J&J
     
  2. Vietnam Vet

    Vietnam Vet Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    306
    This link should help.

    http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=5169
     
  3. Detox

    Detox Retired Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    8,507
    Location:
    Texas, USA
    I do believe VietnamVet has you covered with that link!

    Welcome to Wilders as well, Neutron!
     
  4. Neutron 1948

    Neutron 1948 Registered Member

    Joined:
    Nov 27, 2003
    Posts:
    2
    Thanks a lot. It worked like a charm! :D

    JJ
     
  5. Detox

    Detox Retired Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    8,507
    Location:
    Texas, USA
    Good deal! :D

    Thanks for letting us know how it worked out, and I'm very sure you will enjoy SpywareBlaster a lot!
     
Thread Status:
Not open for further replies.