installation problems with True Image 11

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by ubertin, Mar 1, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ubertin

    ubertin Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Posts:
    1
    Hello,

    first excuse me for my bad English. But I didn´t found a German language forum, so I try my best to formulate my problem with True Image 11 in English...

    I ran True Image 11 succesfull on my old computer system. Now I made a upgrade ( new CPU, mainboard, SATA-harddisk), the system is running, also the programms except True Image 11.

    When I start the installation, the green arbor don´t continue.

    Can anybody help me?

    Thanks.

    Daniel
     
  2. jmk94903

    jmk94903 Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Posts:
    3,329
    Location:
    San Rafael, CA
    What are you installing TrueImage from? A CD, a downloaded file?

    You might download a new copy of the TrueImage 11 installation file and try that.

    Did you turn off programs such as antivirus, anti-spyware or other memory resident programs before starting the TrueImage installation?
     
  3. K0LO

    K0LO Registered Member

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Posts:
    2,591
    Location:
    State College, Pennsylvania
    "Green arbor" sounds like the animated green progress bar in Vista. To install on Vista, right-click on the installer file and choose "Run as administrator".
     
Thread Status:
Not open for further replies.