Initialization Problem

Discussion in 'ProcessGuard' started by Rainwalker, Nov 6, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
    Greetings....Installed V3 with unlock code then first got 'Mutex 2' error,,,rebooted then PG was showing 'Error in initialization. Check dcuserprot.exe'. I tried to look at dcuserprot and got a blank command prompt window.... o_O
     
  2. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi RainWalker, Did you reboot before putting you code in?
    If not then the service would not be running and DCSuserProt would not be able to run.
    Try rebooting and entering your code.

    Cheers. Pilli
     
  3. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
    Hi Pilli.....should i remove and start over? I don't see where to put in code....looked in folder.
     
  4. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi Rainwalker, On the right of the "Main" menu item "Register" if I remember correctly.

    If you cannot see it then you may need to uninstall & reinstall first :)

    HTH Pilli - I'm off now until tomorrow - Best of luck :)
     
  5. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
    Hey Pilli, welcome back.................Tried that ..nothing changed...downloaded again just in case....nothing changed....did a system restore....that sorted it :)
    Thanks :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.