Increase Text Clashes with Graphics

Discussion in 'other software & services' started by huntnyc, May 23, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. huntnyc

    huntnyc Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2004
    Posts:
    976
    Location:
    Brooklyn, USA
    Using firefox and an extension to increase text size, I notice that increase text often clashes with images on sites. When I make text bigger so I can easily read, then I cannot see the full images or read the text bexause text runs over the images. What can be dcone about this? The addon I have for IE increase both images and text at once and I don't have this problem. Any help appreciated.

    Gary
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,755
    Location:
    Texas
    Gary

    How does FireFox do if you go to the view menu at the top of the browser window and increase the text size?
     
  3. huntnyc

    huntnyc Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2004
    Posts:
    976
    Location:
    Brooklyn, USA
    It does the same as using the ZoomText extension. Do any of you experience the same thing?

    Gary
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,755
    Location:
    Texas
    Mine works fine using the view menu. Do you have a link for that extension?
     
  5. huntnyc

    huntnyc Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2004
    Posts:
    976
    Location:
    Brooklyn, USA
    You can find it at http://www.cosmicat.com/extensions/textzoom/

    reason I use it is because I don't like having to reset the text size all the time going from site to site. My vision is poor and I must have texst large enough for me to read. Anyway, thanks for checking this out.

    Gary
     
  6. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,755
    Location:
    Texas
    Gary

    That extension is not compatible with my version of FireFox which is 1.04.
    I did try the view setting at the top of the browser window and increasing text works just fine.
     
  7. huntnyc

    huntnyc Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2004
    Posts:
    976
    Location:
    Brooklyn, USA
    Thanks and it does seem to work here as well. No need for that extension but I wish my increast text setting was sticky so I don't have to do it for each new link I open. Thanks again.

    Gary
     
  8. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,755
    Location:
    Texas
    You can use the control key with the plus or minus signs.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.