Immunet 6.x Thread

Discussion in 'other anti-virus software' started by Mops21, Sep 12, 2017.

  1. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    2,398
    Location:
    Germany
    Hi all

    Immunet 6.0.0 is out now

    http://support.immunet.com/index.php?/topic/3311-new-release-immunet-600/

    With best Regards
    Mops21
     
  2. ance

    ance formerly: fmon

    Joined:
    May 5, 2013
    Posts:
    1,359
    Bitdefender engine? o_O
     
  3. Behold Eck

    Behold Eck Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    562
    Location:
    The Outer Limits
    I gave it a go but could`nt get the changes in the settings to stick so it`s buggy on my win7 32 bit .

    Regards Eck:)
     
  4. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    7,379
    Location:
    Hawaii
    Version 6 doesn't support XP. :ouch:
     
  5. Charyb

    Charyb Registered Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Posts:
    675
  6. Behold Eck

    Behold Eck Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    562
    Location:
    The Outer Limits
  7. SMPRICESOLUTIONS

    SMPRICESOLUTIONS Registered Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Posts:
    38
    The Advanced threat prevention driver/service is signed by this company https://www.morphisec.com/ which is located under c:\program files\immunet\exprev I am only assuming this is the Advanced threat Prevention driver/service.
     
  8. SMPRICESOLUTIONS

    SMPRICESOLUTIONS Registered Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Posts:
    38
  9. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    2,398
    Location:
    Germany
  10. Behold Eck

    Behold Eck Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    562
    Location:
    The Outer Limits
    Installed and running very smoothe indeed.:cool:

    Regards Eck:)
     
  11. Charyb

    Charyb Registered Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Posts:
    675
    I started a full scan (default settings) and more than 4 hours later it is still scanning.
     

    Attached Files:

  12. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,611
    Location:
    Outer space
    There are no settings of the Advanced Threat Protection in the GUI, not even a toggle to switch it on/off.

    v6.0.4 is released:
     
  13. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    2,398
    Location:
    Germany
    Hi all

    Immunet 6.0.4 is out now
    http://support.immunet.com/index.php?/topic/3311-new-release-immunet-600602604/

    With best Regards
    Mops21
     
    Last edited: Sep 24, 2017
  14. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    2,398
    Location:
    Germany
    Hi all

    Immunet 6.0.6 is out now

    http://support.immunet.com/index.php?/topic/3311-new-release-immunet-600602604606/

    With best Regards
    Mops21
     
  15. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    2,398
    Location:
    Germany
    Hi all

    Immunet 6.0.8 is out now
    With best Regards
    Mops21
     
    Last edited: Dec 20, 2017
  16. ichito

    ichito Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Posts:
    1,973
    Location:
    Poland - Cracow
    Hi @Mops21...
    could you inform about current diferences between free and paid version?
     
  17. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    2,398
    Location:
    Germany
  18. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    41,863
    And: The free version cannot be used in commercial businesses or organizations.
     
  19. ichito

    ichito Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Posts:
    1,973
    Location:
    Poland - Cracow
    Ok guys...thanks for answer - my instance is working on privat machine so no problem :) but I was interested especialy in matter of AV engines - earlier in paid version was TETRA engine (Spero, Ethos, ClamAV still exist) wich is not visible in new build...what about it?
     
  20. Behold Eck

    Behold Eck Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    562
    Location:
    The Outer Limits
    Hi ichito,

    Wasn`t Tetra the bitdefender engine available only in the previous paid version ?

    Anyway latest version runs very light as long as you don`t enable Clam and V5 still works on XP systems.;)

    Regards Eck:)
     
  21. ichito

    ichito Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Posts:
    1,973
    Location:
    Poland - Cracow
    OK...it means Tetra isn't presented.
    "My" Immunet is working on Win 8.1 and in fact is light but not so light I expected...the second process signed by Cisco is quite heavy...ca 200MB RAM.
     
  22. Behold Eck

    Behold Eck Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    562
    Location:
    The Outer Limits
    Seems like you might have Clam enabled? I have sfc.exe running at 40 mb(edit...after removing Outpost FW sfc.exe is now at 18 mb) and iptray.exe at 10mb on v6.08.Win 7

    Regards Eck:)
     
    Last edited: Jan 13, 2018
  23. ance

    ance formerly: fmon

    Joined:
    May 5, 2013
    Posts:
    1,359
    Installed latest version and it's anything but light. :(
     
  24. Behold Eck

    Behold Eck Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Posts:
    562
    Location:
    The Outer Limits
    Diisable Clam av in the settings and it should run extremly light ?

    Regards Eck:)
     
  25. ance

    ance formerly: fmon

    Joined:
    May 5, 2013
    Posts:
    1,359
    It's better without ClamAV but it's not as light as expected.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.