I'm lost :'( :'( :'(

Discussion in 'other software & services' started by mfpd, Dec 4, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mfpd

    mfpd Registered Member

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Posts:
    4
    I'm really lost here :'( My problem is about my autosearch engine and I don't know where to post it. I had it posted in the "General infomation" but it got moved. When I try and customize my autosearch, it won't let me. I went online everywhere to find some help but I can't find any :'(

    When I try and customize it I get this "an error has occurred in the script on this page" line; 6
    char:10
    error:category is underfined
    code:0
    do you want to continue running scripts on this page?"

    But, it makes no difference whether I say yes or no, it won't let me fix it :'(


    If I am in the wrong place again, could someone tell me where I should go to post this problem because I don't know where, I'm really lost here :'(

    Thank you
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hi mfpd. :)

    Welcome to Wilders.

    Your posts were moved to Software and Services for better attention.

    As this one is basically a duplicate of the other thread u started, i'll close this one and all replies can be made here,

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=57219



    snowbound
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.