Illegal operation

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by nussy, Apr 25, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nussy

    nussy Registered Member

    Joined:
    Apr 25, 2005
    Posts:
    2
    I have dual boot on my computer: W98SE and W XP.
    The program installs OK in W XP, but when I try to install it in W 98SE, and try
    to run the program, I get the following error message:

    "Spywareblaster
    This program has performed an illegal operation and will be shut down.
    If the problem persists, contact the program vendor."

    These are the details:
    SPYWAREBLASTER caused an invalid page fault in
    module KERNEL32.DLL at 016f:bff7b9a6.
    Registers:
    EAX=00000000 CS=016f EIP=bff7b9a6 EFLGS=00000246
    EBX=00000000 SS=0177 ESP=009bc284 EBP=009bc298
    ECX=00d4f370 DS=0177 ESI=00d4f3d8 FS=2f8f
    EDX=0174f01c ES=0177 EDI=00d4f3d8 GS=0000
    Bytes at CS:EIP:
    ff 76 04 e8 13 89 ff ff 5e c2 04 00 56 8b 74 24
    Stack dump:
    00d4f370 708feb88 00d4f3d8 00d4f430 0174f094 009bc2bc 708fc50f 00ce4bd0 00001000
    009bc2b8 00000000 0174f094 00000000 00000000 009bc2d8 708f6cbe

    Any suggestions?
    Is it not designed to run on W 98?
    I found that usually, when I try to install a program in W 98 which is designed
    specifically for W XP, it refuses to install.

    Thanks!

    John <><
     
  2. dog

    dog Guest

    Hi John, ;)

    Welcome to Wilders'

    Which version of Spyware Blaster are you using? 3.2 -or- 3.3?

    There was an issue that affected some machines with Win 98 and SB 3.2, I'm not sure if version 3.3 corrected this issue or not. But if you see these search results, some of the threads maybe of help to you. -> https://www.wilderssecurity.com/search.php?searchid=352790

    As far as a technical information regarding this issue, Javacool will have to speak to that.

    Steve

    PS. I moved your post from the General Forum to the Spyware Blaster Support Forum, as the issue regards Spyware Blaster.
     
  3. nussy

    nussy Registered Member

    Joined:
    Apr 25, 2005
    Posts:
    2
    Hi Steve:

    It is v 3.3

    Also, as suggested in another thread in this forum, I installed Microsoft Visual Basic 6.0 SP5 run-time.

    Still no go.

    You said:
    As far as a technical information regarding this issue, Javacool will have to speak to that.


    How do I get to them?

    PS. I moved your post from the General Forum to the Spyware Blaster Support Forum, as the issue regards Spyware Blaster.

    Thanks!

    John <><
     
  4. dog

    dog Guest

    He will respond here. ;) Javacool reads all of the threads here, he is however a very busy man, so please give him a few days to respond. It's quite possible someone else will post a work around/fix for you, but because it's a rare problem it won't come quickly either.

    Steve
     
Thread Status:
Not open for further replies.