If no IP Address is shown, does that mean LnS isn't protecting me?

Discussion in 'LnS English Forum' started by ozzyoscy, Nov 27, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ozzyoscy

    ozzyoscy Registered Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Posts:
    15
    Last time I used a BT Home Hub to connect to the internet (ethernet wired), if I recall correctly, the IP Address on the Welcome tab of LnS would just be zeroes. Is that relevant in any way? Am I still protected as normal, as if it was showing me my IP address?

    Or is it not reading it or something?
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    I think it should show you your ip address (the internal one you are getting from the router)
     
  3. ozzyoscy

    ozzyoscy Registered Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Posts:
    15
    Well when I installed a BT Home Hub (I have since uninstalled it, but I may now need to use it), the IP address on LnS was all 0s. As was the count for 'Filtered packets in uplink', 'Filtered packets in downlink', 'Total of sent packets' and Total of received packets' if I recall correctly.

    The phone line was connected to the hub, which was connected by ethernet cable to my computer.
     
  4. Spysnake

    Spysnake Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Posts:
    187
    Do you have a check at "Connected"?

    If not, your LnS doesn't detect the connection and you need to set it manually at Options -> Network Interfaces. Uncheck "Automatic Selection" and try the options. When you have "Connected" check at tab Welcome, it should work normally.
     
  5. ozzyoscy

    ozzyoscy Registered Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Posts:
    15
    Yah it says 'connected'. Although the IP address it gives is wrong, and always the same (in other words: my IP address is dynamic).
     
  6. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Hi ozzyoscy,

    So the IP address shown on the Look 'n' Stop - 'Welcome' Tab/Screen still showing 0.0.0.0 or something else like 192.168.* ?
     
  7. ozzyoscy

    ozzyoscy Registered Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Posts:
    15
    The 192.168.etc. one.
     
  8. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    This is what you suppose to see when you behind a Router, so this is perfectly normal. :)
     
  9. ozzyoscy

    ozzyoscy Registered Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Posts:
    15
    Oh ok, danke.
     
Thread Status:
Not open for further replies.