IE's MD5 checksum & SP2

Discussion in 'other security issues & news' started by iceni60, Sep 3, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    i just installed SP2 from disk :D . after the install i was going to go to windowsupdate, but when i started IE, kerio told me the file had changed, the update installed a BHO i think(popup blocker?). i wanted to check that the checksum change was the update. i havent used IE since i last went to windowsupdate and the file was fine then. was the alert probably the update? thanks. :)
     
    Last edited: Sep 3, 2004
  2. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    do you know if there are any updates that i need if i installed from disk? and if there are, where i can get them, thanks.
     
  3. MikeBCda

    MikeBCda Registered Member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Posts:
    1,627
    Location:
    southern Ont. Canada
    I just got SP2 installed (CD arrived today), and checked Win Update just about first thing afterwards. Nothing there. Admittedly I had all SP1 criticals right up to date, so that probably made a big difference.

    There may be other stuff available, but I'll wait till it gets to Win Update.
     
  4. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    thanks, MikeBCda :) . i was up-to-date before the install, so i suppose im ok for the time being. thanks for the reply.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.