IE crashes when prevx protection is removed

Discussion in 'Prevx Releases' started by Jaspermann, May 24, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jaspermann

    Jaspermann Registered Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Posts:
    3
    Hi, I have installed prevx 3.5.143. When I remove all protection(there is a black dot in the tray icon) from Prevx and I open up internet explorer at a site that has a log-in box and I try to log -in IE crashes. This only happens when all protection by Prevx has been removed. When protection is removed for 24 or 12 hours there is no crash and I am able to log-in, plus I see the drop down which shows the login names I have used in the past.

    I have VISTA with all updates.

    Can you hekp me with this?
     
  2. markusg

    markusg Registered Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Posts:
    248
    can you tell us the browser you are using, the version?
    your windows version + servicepacks? can you post the website?
    please open prevx, klick scan. after scanning right klick the tray symbol, tools, safe log.
    send this to
    report@prevxresearch.com
    discribe your problem, send also the topic link.
     
  3. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    Yes do as Markus asked as they can use your log for debugging and hopefully be able to fix it at there end if not they will ask for more information! :thumb:

    TH
     
  4. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Thank you for the information :) This could potentially be a logic issue with SafeOnline handling disabled protection. Can you please try clicking Configure next to SafeOnline on the front screen of Prevx and then pressing the "on/off" button to turn it off? Then, close all of your browsers and remove protection for Prevx 3.0 as you have done before.

    If the browsers still crash when reloaded, please let me know!

    Thanks for the help :)
     
  5. Jaspermann

    Jaspermann Registered Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Posts:
    3
    Thank you for the information This could potentially be a logic issue with SafeOnline handling disabled protection. Can you please try clicking Configure next to SafeOnline on the front screen of Prevx and then pressing the "on/off" button to turn it off? Then, close all of your browsers and remove protection for Prevx 3.0 as you have done before.

    If the browsers still crash when reloaded, please let me know!

    Thanks for the help
    __________________

    I have followed your instructions and the browser does not CRASH and acts normally. Does this help you figure out what is wrong? Thanks for your help and patience.

    Jaspermann
     
  6. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Thank you :) That does indeed help - you should probably remain running with SafeOnline's protection disabled as well so that your browser works properly. SafeOnline depends on Prevx 3.0 so removing the 3.0 protection needs to disable SafeOnline as well and we will be fixing this shortly.
     
  7. Jaspermann

    Jaspermann Registered Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Posts:
    3
    Thank you That does indeed help - you should probably remain running with SafeOnline's protection disabled as well so that your browser works properly. SafeOnline depends on Prevx 3.0 so removing the 3.0 protection needs to disable SafeOnline as well and we will be fixing this shortly.
    __________________

    Thanks for your prompt help and resolution.

    Jaspermann
     
Thread Status:
Not open for further replies.